Home > Uncategorized > Alexandra este bine acum, ruga mi-a fost ascultata

Alexandra este bine acum, ruga mi-a fost ascultata

Alex este bine. Am fost externate pe 29 aprilie, dupa ce rezultatul la ultima punctie a iesit bine. Dupa testele de geneza efectuate de doctorii de la Timisoara si dupa consultarile cu doctorii din Viena, am fost lasate sa plecam acasa. Alexandra va face in continuare analizele de sange o data la doua saptamani, iar o data la doua luni punctia. Evolutia starii de sanatate a fost foarte buna la Timisoara, iar doctorii au decis ca transplantul va ramane ultima solutie, daca Alexandra va face o recadere. Cat am stat la Timisoara, Alex a luat in greutate 4 kg in trei luni. Ma rog ca Alex sa nu faca o recadere si sa ramana in continuare in remisie mult timp de acum incolo. Curand se apropie ziua ei, va face 7 ani si ii pregatesc o surpriza, o mica petrecere cu prietena ei si alti copii.

Vreau sa va multumesc mult fiecaruia dintre voi pentru tot sprijinul si toata sustinerea voastra. Si nu in ultimul rand multumesc din suflet doctorilor Margit Serban si Smaranda Arghirescu, cu care vom tine mereu legatura, pentru tot ce au facut pentru Alexandra.

Mesajul este din partea Elenei, mama Alexandrei.

Categories: Uncategorized Tags:
 1. Oana
  May 5th, 2010 at 11:01 | #1

  Draga Ioana,
  ne bucuram alaturi de voi si va multumim ca am avut sansa sa va cunoastem, si ca ati impartasit cu noi povestea Alexandrei. Dumnezeu sa va ajute, sa-i dea Alexandrei sanatate din plin! Ne rugam alaturi de voi pentru vindecarea completa, cu mare incredere.
  Asteptam vestile bune, sa aveti petrecere frumoasa de ziua Alexandrei!
  Oana

 2. livadaru elena raluca
  September 9th, 2010 at 11:17 | #2

  Starea Alexandrei este acceasi, asta insemnand ca este inca in remisie totala.A intrat in ceea de a opta luna,Doamne ajuta sa o tina tot asa,ultima punctie facuta la sfarsitul lunii august a aratat acest lucru.Tin sa va multumesc din nou din tot sufletul pentru tot ce ati facut pentru noi,am sa va tin la curent cu tot ce se intampla in viata Alexandrei,cu ocazia asta vreau sa imi cer scuze pentru faptul ca nu pot scriie tot timpul,dar fac tot posibilul sa va las sa stiti absolut totul.Alexandra este foarte fericita ca este acasa,tot timpul ma intreaba cand va merge la scoala,eu sper din tot sufletul si voi face tot posibilul sa inceapa acum.Voi incerca sa o feresc cat se poate de raceli,pentru ca inca aveam acele riscri mari sa se intoarca boala, pentru ca aceste riscuri sa inceapa sa scada trebuie sa trecem pragul de un an de remisie.Sunt convinsa ca o sa reusim,Alexandra este puternica si are un organizm tanar care lupta.Inca o data va multumim atat eu mama Alexandrei cat si ingerasul meu,va pupam pe toti.

 3. September 23rd, 2010 at 18:34 | #3

  Sa inteleg ca fetita este acum bine? Multa sanatate si sa creasca mare si fericita. Iata ca totusi exista solidaritate in Romania.

 4. livadaru elena raluca
  September 25th, 2010 at 11:03 | #4

  Da Doamne ajuta ingerasul meu este bine, testele dovedesc asta de fiecare data,insa important este sa trecem cu bine pragul de un an de remisie,suntem convinsi ca vom reusii,inca o data tin sa va multumesc pentru tot ajutorul si sprijinul acordat,va pupam pe toti atat eu cat si ingerasul meu.

 5. livadaru elena raluca
  January 18th, 2011 at 16:49 | #5

  LA MULTI ANI la toata lumea multa sanatate si tot ce va dorit va urma din tot sufletul.Noi in momentul de fata suntem la TImisoara ne-am intors acum o saptamana pentru cateva teste , starea ALexandrei este buna si speram din tot sufletul sa reusim sa mentinem remisia si totul sa fie bine mai multe detalii am sa vi le dau in urma rezultatelor , pana atunci toate cele bune la toata lumea.

 1. No trackbacks yet.