Home > Uncategorized > Campanie incheiata cu succes. Alex pleaca maine la Timisoara.

Campanie incheiata cu succes. Alex pleaca maine la Timisoara.

January 26th, 2010 Ioana Leave a comment Go to comments

Parintii Alexandrei au decis sa aleaga spitalul de copii Louis Turcanu din Timisoara pentru transplantul de la donator neinrudit, asa ca Alexandra va pleca maine dimineata la Timisoara impreuna cu mamica ei. Acolo vor face saptamana aceasta testele pentru a putea incepe cautarea donatorului prin intermediul unui spital din Viena.

Transplantul va costa mult mai putin la Timisoara, iar campania noastra pentru ajutarea Alexandrei se opreste aici.

Costul pentru donator este de 40.000 de euro (suma maxima estimata de doamna doctor Smaranda Arghirescu de la spitalul din Timisoara), insa pretul exact va fi pus de banca unde va fi gasit donatorul.

Costul pentru tratamentul postoperatoriu (6 luni-1 an) este estimat la 10.000 de euro. Pentru acest tratament se folosesc anumite fiole care nu se importa.

Pe masura ce lucrurile vor inainta si vom avea facturile, le vom pune pe site. Banii care vom ramane vor fi donati copiilor bolnavi de leucemie.

Va vom tine la curent cu starea Alexandrei si va vom spune in continuare povestea ei pe acest site.

Diseara ii facem o vizita lui Alex, sa se joace cu prietena ei inainte de a pleca spre Timisoara, unde o asteapta doctorii care au reusit sa faca doua transplanturi de la donatori neinruditi.

Alexandra multumeste fiecaruia dintre voi pentru ca i-ati dat o sansa la viata.

Povestea Alexandrei si a altor copii bolnavi de leucemie ne-a impresionat profund si am decis inceperea unei campanii pentru toti copiii bolnavi de leucemie. Detalii in urmatorul post.

Categories: Uncategorized Tags:
  1. valeria
    February 1st, 2010 at 22:10 | #1

    Si eu am fost la Timisoara,toti doctori sunt buni.Parerea mea este ca doctorul Jinca si domna Serban sunt cei mai buni,sunt foarte sufletisti.Si eu am L.A.L.sunt bine,deocamdata.Dumnezeu sa va dea putere,sa va intareasca.Va asteptam cu vesti bune.Multa………multa sanatate micutei Alexandrei!

  2. February 10th, 2010 at 01:45 | #2

    Am donat anul trecut prin decembrie prin teledon si m-am speriat ca ajutorul meu va fi zadarnic. Uite ca pana la urma s-a gasit o solutie eficienta si convenabila financiar. Dumnezeu sa o ajute sa isi revina dupa interventie. Multa bafta si sanatate!

  1. No trackbacks yet.