Home > Uncategorized > Ce mi-a adus Mos Craciun

Ce mi-a adus Mos Craciun

Am fost intrebata ce mi-a adus Mos Craciun. Mosul mi-a adus anul acesta mai multe decat as fi visat. Mi-a readus speranta, speranta pentru Alexandra si speranta ca oamenii pot face miracole impreuna.

Zilele acestea am inteles ce inseamna solidaritatea umana in special de la copii, iar sustinerea voastra, a tuturor, m-a emotionat atat de mult, incat e greu sa descriu in cuvinte, asa ca vreau sa fac cunoscute chiar mesajele voastre.

“Buna ziua. Numele meu este …. si sunt in clasa a X-a la liceul….”, am auzit o voce timida si tremuranda. “Am vazut povestea Alexandrei si voiam sa va spun ca o sa dau si eu trei telefoane la numarul de telefon pentru ea. Promit. Si o sa ma duc cu numarul de telefon la toti colegii mei din liceu.” M-au impresionat pana la lacrimi aceste cuvinte, la fel de mult ca urmatorul mesaj trimis pe email: “Suntem un grup de sapte copii si am aflat povestea fetitei dumneavostra, iar banii pe care i-am facut de la colindat o sa vi-i donam. Am reusit sa strangen 577 ron. Va uram mult noroc ca sa faceti rost de toata suma.” Sper sa reusesc sa-mi cresc si eu fetita la fel de frumos cum au reusit parintii acestor copii.

Nu pot sa nu va spun si de Claudiu, taticul lui Alex, un baietel luptator diagnosticat cu neuroblastom, pentru care ne rugam si noi si speram sa se faca bine. Desi Claudiu are propria poveste, la fel de dureroasa ca a Alexandrei, si-a facut timp pentru noi si ne-a ajutat cu foarte multe informatii utile, din propria experienta.

Multumesc in numele Alexandrei, care este prea mica sa inteleaga ce inseamna leucemie, dar stie ca e bolnavioara si ca este la spital ca doctorii sa o faca bine. Si, cu ajutorul nostru, doctorii o vor face bine.

Categories: Uncategorized Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.