Home > Cum se mai simte Alexandra > Multumesc pentru toate gandurile frumoase!

Multumesc pentru toate gandurile frumoase!

Sunt mama Alexandrei si vreau in primul rand sa va multumesc pentru toate gandurile frumoase, pentru sustinerea si ajutorul vostru pe care ni l-ati oferit.

Vreau sa va spun ca Alexandra a terminat cea de a doua cura de citostatice si suntem mult mai optimisti pentru ca starea ei este stabila dar, cu toate astea, inca asteptam cu sufletul la gura testul final: PUNCTIA.

In urma acestuia vom afla daca am obtinut remisia maduvei dupa care urmeaza sa plecam o saptamana la clinica din Italia pentru alte teste in urma carora vom afla tipul de donator de care fetita mea are nevoie. Cu ajutorul lui DUMNEZEU si cu ajutorul vostru vom reusi sa strangem cat mai rapid posibil prima transa de bani, 21.000 de euro, pe care trebuie sa-i dam clinicii respective pentru inceperea cautarii donatorului.

Inca o data vreau sa va multumesc pentru tot ce faceti pentru noi si va urez din suflet tuturor sa aveti parte pe noul an de tot ce este mai bun.

Cu respect, mama Alexandrei

Categories: Cum se mai simte Alexandra Tags:
 1. January 5th, 2010 at 16:28 | #1

  Eu si fetita mea de 5 an suntem alaturi de Alexandra,va dorim succes in strangerea de fonduri,pentru insanatosirea ei cat mai grabnica. Si mult curaj in anul nou, sa va aduca cel mai dorit cadou,sanatatea Alexandrei.

 2. Elena Livadaru – mama Alexandrei
  January 5th, 2010 at 21:28 | #2

  Iti multumim mult, Roxana. Sincera sa fiu ,in sufletul meu sunt convinsa ca asa va fi, fetita mea se va face bine si isi va relua studiile in acest nou an.

 3. Ioana
  January 6th, 2010 at 08:40 | #3

  Stim ca azi Alexandra va face o noua punctie… Va tinem pumnii si ne rugam sa aflam maine ca Alexandra a intrat in remisiune.

 4. Ioana
  January 6th, 2010 at 16:26 | #4

  Din pacate, punctia de azi va trebui repetata, iar Alexandra nu se simte prea bine in clipa asta. Numarul trombocitelor i-a scazut foarte mult si acum face transfuzie de sange.

 5. January 6th, 2010 at 18:17 | #5

  Va rog sa va adresati Loteriei Romane. Stiu ca au un astfel de program prin care o suma de bani poate fi alocata in cazuri grave cum este si cel al fetitei d-voastra. Din cate stiu, nu se pot autosesiza, insa printr-o cerere sau nu stiu cum sa-i spun, ceva scris, cred sau mai bine zis, SPER sa va poata ajuta. Nu scrie nicaieri acest lucru, insa foasta directoare a Loteriei Romane, intr-o emisiune televizata, a afirmat acest lucru, deci, merita sa incercati. De ce sa nu ajuti din banii acestia unele suflete nevinovate, ar fi cea mai buna folosire a banilor jucati de toti romanii care nu castiga. Se poate, trebuie sa se poata. Mult succes si multa sanatate. Doamne’ajuta!

  • Ioana
   January 7th, 2010 at 08:47 | #6

   O sa ne interesam. Multumim pentru informatie !

 6. ana braila
  January 12th, 2010 at 08:27 | #7

  elena sigur elex se va face bine va pup si abea astept sa aud de bine ca sa facut bine.nu stiu de ce se intampla atat cu copii astea ca inainte nu mai erau asa multi copilasi bolnavi de leucemie uite eu am fost cu fetita mea in 2009 luna 1 la analize de rutina.nuti zic ca ma bagau in pamint eram disperata miau zis ca e susp de leucemie.am mers in alta parte imediat am repetat analizele au esit ok.la o luna iar si tot asa au esit ok.vreau anul asta sa le repet.nu are nici un fel de simtome din ce ma intrebat dr.alex avea inainte sai depistati aceasta boala?te pup elena uite adr mea de mail lupascuana.mai vb aici.va pop pe alex mult de tot

 1. No trackbacks yet.